Woningontruiming Peperga

Bt Woningontruiming is er om u te ontzorgen

Wij zijn een ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Voor ons is een ontruiming in Peperga dagelijks werk, voor onze klanten echter niet. Wanneer een bedrijfsruimte leeggehaald moet worden of in het geval van een woningontruiming, is de aanleiding veelal geen plezierige aangelegenheid.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring met huizen ontruimingen, de schoonmaak en de oplevering van woningen. Op dit vlak kunnen wij u goed advies geven. Voor een probleemloze oplevering met de verhuurder of nieuwe eigenaar kunnen wij in een vroeg stadium al met u meedenken. Vaak zijn deze zaken ook in een huur- of koopovereenkomst vermeld of heeft een makelaar bijvoorbeeld tips gegeven ter bevordering van de verkoop.

Onze woningontruimingsspecialisten stemmen de werkzaamheden naadloos op uw wensen af, door u een heldere, vrijblijvende offerte met overzichtelijke kosten te geven. Ook bespreken wij wat er met de inboedel gebeurt. Zijn er spullen die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden?

Waardevolle spullen?

Dan kan BT Woningontruimingen daar een oplossing voor bieden. Ook is het mogelijk om eventuele waardevolle spullen aan ons te verkopen. Dit zullen wij dan in mindering brengen op de geraamde kosten. Alle besproken zaken worden schriftelijk aan u voorgelegd, zodat u dit met andere belanghebbenden kunt bespreken. Een woning ontruimen doet u met BT Woningontruimingen. Voor meer informatie gaat u naar onze contactpagina.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 34777997.

Waarom kiezen voor BT Woningontruiming in Peperga

•             Ruime ervaring in de woningontruimingsbranche en verhuisbranche

•             professionele en betrouwbare ontruimers die gecertificeerd zijn.

•             Eigen verhuiswagens en materialen, dus géén extra inhuur kosten

•             Inkoop en verkoop van de inboedel mogelijk

•             Altijd een duidelijke schriftelijke opdrachtbevestiging

•             Alle werkzaamheden worden professioneel en vakbekwaam uitgevoerd

•             100% Tevredenheidsgarantie

Over BT Woningontruiming

Woningontruiming in Peperga of omgeving?

Enkele feiten

Woningontruiming – Boedelontruiming – Spoedontruiming – Seniorenverhuizing.

Woningontruimingen

Boedelontruimingen

Spoedontruimingen

Hennepplantages

× Hoe kan ik je helpen?