Waarmee kunnen wij u nog meer helpen.

Een woning ontruiming of verhuizing is mensenwerk!

Uw verhuizing of woningontruiming laat je niet zomaar door iedereen uitvoeren. Wellicht zit u, net als veel van onze klanten, midden in een emotionele periode. Hoe prettig is het dan, dat u een partij aan uw zijde heeft, die met u meedenkt en u volledig ontzorgt bij het uitvoeren van de verhuizing en het leeg en bezemschoon of verkoop klaar opleveren van de woning. Inclusief alle andere werkzaamheden die daarbij komen kijken, zoals het verwijderen van de vloerbedekking en lijmresten, het opschonen van de tuin, behang verwijderen, schilderen, nicotine-aanslag verwijderen etc. Bt Woningontruiming is door zijn jarenlange ervaring op dit gebied de professional bij uitstek om uw werkzaamheden aan toe te vertrouwen. Neem gerust even contact met ons op als u een specifieke vraag heeft over één van onze diensten.

Er zijn verschillende redenen waarom u BT Woningontruiming kunt inschakelen. De diensten van BT Woningontruiming zijn zeer uiteenlopend. Buiten het overlijden van een dierbare, kunt u ons ook inschakelen voor een woningontruiming of bedrijfsontruiming. Ook bedrijven kunnen een ontruimingsbedrijf inschakelen bij een verhuizing, verbouwing of faillissement.

BT Woningontruiming diensten | Wij zijn Actief in heel Friesland

BT Woningontruiming voert diverse woningontruimingsdiensten uit door heel Friesland. Onze ontruimers hebben veel ervaring in de ontruimingsbranche en beschikken over alle nodige certificaten om al hun werkzaamheden professioneel uit te voeren

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Aan de hand van uw aanvraag, inventariseren wij uw ontruimingsopdracht. Op basis van van uw informatie, maken wij een duidelijke offerte voor u zodat u nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Neem gerust even contact met ons op als u een specifieke vraag heeft over één van onze diensten.
Onze support medewerkers staan iedere dag van 09.00-17.00 klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waar wij goed in zijn

BT Woningontruiming kan u helpen met de volgende diensten.

Wij kunnen u ook helpen met het professioneel verwijderen van vloeren.

Als wij uw vloer verwijderen leveren wij uw vloer bezemschoon op. Mocht u uw vloer willen laten egaliseren, dan raden wij u aan de vloer te laten schuren en stofvrij te maken. Het is voor de stoffeerders prettiger die uw nieuwe vloer komen leggen prettiger werken en u bespaart ontzettend veel kosten. Het uurtarief van vloerbedekking verwijderen bij BT Woningontruiming is lager dan van een stoffeerder. Kortom uw stoffeerder hoeft deze uren dan niet meer aan u door te berekenen.

BT Woningontruiming verwijdert alle soorten vloeren.

  • Vloerbedekking gelijmd of losliggen
  • Tapijttegels gelijmd of los liggend
  • Vloerbedekking van de trap afhalen
  • Marmoleum
  • Vinyl
  • PVC
  • Rubber
  • Laminaat klik laminaat of gelijmd is geen probleem
  • Hout vloeren
  • Kurkvloeren

 

Onze mogelijkheden om vloeren te verwijderen

BT Woningontruiming beschikt over professioneel apparatuur voor het verwijderen van vloeren.
Wilt u meer informatie over het verwijderen van vloeren? Neem dan gerust even contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

× Hoe kan ik je helpen?