Woningontruiming Heerenveen

BT Woningontruiming is er voor alle soorten ontruimingen

Heeft u binnenkort te maken met een woningontruiming in Heerenveen? BT woningontruiming zorgt dat het altijd bezemschoon wordt achtergelaten. Er is niets zo emotioneel als het leegruimen van een woning van bijvoorbeeld een dierbare die is komen te overlijden. Daarom is het heel belangrijk, dat wanneer u de ontruiming niet zelf gaat doen, u dit overlaat aan professionals die de ontruiming met respect uitvoeren.

Door de goede doelen waarmee wij samenwerken krijgt de boedel zoveel mogelijk een goede herbestemming . Verkoop via een veilinghuis of een van onze andere verkooppunten of opkopen van de boedel in combinatie met een ontruiming behoort ook tot de mogelijkheden.

Persoonlijke benadering

Wij  komen wij het liefst persoonlijk bij u langs in de woning voor de ontruiming. Op deze manier kunnen wij precies in kaart gaan brengen wat er gedaan moet worden en vertellen wij u precies hoe wij te werk gaan en wat het gaat kosten. En zo weet u ook wat voor kwaliteit wij in staat zijn om te leveren, want er is veel concurrentie in de woningontruimingsbranche, maar ook is het kwaliteitsverschil erg groot. Lukt een persoonlijk bezoek niet, zoals bij het op korte termijn moeten leegruimen van een zorgkamer, dan kunnen we de kosten en mogelijkheden ook telefonisch bespreken of is een videocall mogelijk via bijvoorbeeld teams of Skype.

Na afloop van de offerte-afspraak worden alle details voor de ontruiming, schriftelijk aan u bevestigd per mail, ook wanneer u deze telefonisch heeft besproken. Zó kunt u alle afspraken nog eens rustig nalezen en komt u nooit voor verrassingen te staan. Kortom voor een woningontruiming in Heerenveen belt u BT Woningontruiming

Waarom kiezen voor BT Woningontruiming

1             Ruime ervaring in de woningontruimingsbranche en verhuisbranche

2             professionele en betrouwbare ontruimers die gecertificeerd zijn.

3             Géén extra inhuur kosten omdat wij eigen verhuiswagens en materialen hebben

4             Tot 70% goedkoper

5             Altijd helder en duidelijk over de kosten

6             Alle werkzaamheden worden professioneel en vakbekwaam uitgevoerd

7             100% Tevredenheidsgarantie

8 Inkoop en verkoop van de inboedel mogelijk

Over BT Woningontruiming

Woningontruiming in Heerenveen of omgeving?

Enkele feiten

Woningontruiming – Boedelontruiming – Spoedontruiming – Seniorenverhuizing.

Woningontruimingen

Boedelontruimingen

Spoedontruimingen

Hennepplantages

× Hoe kan ik je helpen?