BT Woningontruiming contact

BT Woningontruiming heeft een jarenlange ervaring met huizen ontruimingen, de schoonmaak en de oplevering van woningen. Op dit vlak kunnen wij u goed advies geven. Voor een probleemloze oplevering met de verhuurder of nieuwe eigenaar kunnen wij in een vroeg stadium al met u meedenken. Vaak zijn deze zaken ook in een huur- of koopovereenkomst vermeld of heeft een makelaar bijvoorbeeld tips gegeven ter bevordering van de verkoop.

BT Woningontruimingen stemt de werkzaamheden naadloos op deze wensen af, door u een heldere, vrijblijvende offerte met overzichtelijke kosten te geven. Ook bespreken wij wat er met de inboedel gebeurt. Zijn er spullen die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden? Dan kan BT Woningontruimingen daar een oplossing voor bieden. Ook is het mogelijk om eventuele waardevolle spullen aan ons te verkopen. Dit zullen wij dan in mindering brengen op de geraamde kosten. Alle besproken zaken worden schriftelijk aan u voorgelegd, zodat u dit met andere belanghebbenden kunt bespreken. Een woning ontruimen doet u met BT Woningontruimingen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bellen via 06-34777997

Heeft u op zeer korte termijn een woningontruiming of bedrijfsontruiming of heeft u een vraag of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan dat. U kunt een e-mail sturen naar het onderstaande e-mailadres, óf u kunt ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bt Woningontruiming contact

Direct meer weten over ons diensten? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 06 347 77 997, dus óók ’s avonds en in het weekend.

× Hoe kan ik je helpen?