Over BT Woningontruiming

Wij zijn ontstaan uit onze liefde voor het milieu en ook omdat we andere mensen heel graag helpen. Dus BT woningontruiming is onze manier om ons steentje bij te dragen aan het milieu, door spullen een tweede leven te geven of ze op een milieu vriendelijke manier te recyclen en tegelijkertijd mensen de zorg uit handen te nemen. Door tijdgebrek, geen zin hebben of door bepaalde omstandigheden kan ontruimen behoorlijk tegen zitten, daar zijn we voor. BT Woningontruiming staat voor u klaar. Iedereen heeft zijn ding waar hij goed in is, en ontruimen is ons ding. We doen het uit liefde en met PASSIE.

WAAROM ZOU JE VOOR BT WONINGONTRUIMING KIEZEN?

Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij ons betaalt u niet voor service, service krijgt u van ons.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog een gratis offerte aanvragen? Voor schoonmaakwerkzaamheden kunt u ons ook bellen!

Over BT Woningontruiming

Enkele feiten

Woningontruiming – Boedelontruiming – Spoedontruiming – Seniorenverhuizing.

Woningontruimingen

Boedelontruimingen

Spoedontruimingen

Hennepplantages

× Hoe kan ik je helpen?