Over BT Woningontruiming

Wij zijn ontstaan uit onze liefde voor het milieu en ook omdat we andere mensen heel graag helpen. Dus BT woningontruiming is onze manier om ons steentje bij te dragen aan het milieu, door spullen een tweede leven te geven of ze op een milieu vriendelijke manier te recyclen en tegelijkertijd mensen de zorg uit handen te nemen. Door tijdgebrek, geen zin hebben of door bepaalde omstandigheden kan ontruimen behoorlijk tegen zitten, daar zijn we voor. BT Woningontruiming staat voor u klaar. Iedereen heeft zijn ding waar hij goed in is, en ontruimen is ons ding. We doen het uit liefde en met PASSIE.

BT Woningontruiming heeft een jarenlange ervaring met huizen ontruimingen, de schoonmaak en de oplevering van woningen. Op dit vlak kunnen wij u goed advies geven. Voor een probleemloze oplevering met de verhuurder of nieuwe eigenaar kunnen wij in een vroeg stadium al met u meedenken. Vaak zijn deze zaken ook in een huur- of koopovereenkomst vermeld of heeft een makelaar bijvoorbeeld tips gegeven ter bevordering van de verkoop.

Naadloos afstemmen op uw wensen

BT Woningontruimingen stemt de werkzaamheden naadloos op deze wensen af, door u een heldere, vrijblijvende offerte met overzichtelijke kosten te geven. Ook bespreken wij wat er met de inboedel gebeurt. Zijn er spullen die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden? Dan kan BT Woningontruimingen daar een oplossing voor bieden. Ook is het mogelijk om eventuele waardevolle spullen aan ons te verkopen. Dit zullen wij dan in mindering brengen op de geraamde kosten. Alle besproken zaken worden schriftelijk aan u voorgelegd, zodat u dit met andere belanghebbenden kunt bespreken. Een woning ontruimen doet u met BT Woningontruimingen. Voor meer informatie gaat u naar onze contactpagina.

WAAROM ZOU JE VOOR BT WONINGONTRUIMING KIEZEN?

Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij ons betaalt u niet voor service, service krijgt u van ons.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog een gratis offerte aanvragen? Voor schoonmaakwerkzaamheden kunt u ons ook bellen!

Over BT Woningontruiming

Enkele feiten

Woningontruiming – Boedelontruiming – Spoedontruiming – Seniorenverhuizing.

Woningontruimingen

Boedelontruimingen

Spoedontruimingen

Hennepplantages

× Hoe kan ik je helpen?