Woningontruiming in Friesland

BT woningontruiming is gevestigd in de provincie Friesland, voornamelijk in Heerenveen. Vanaf onze thuis basis in Heerenveen waar we een Kringloopwinkel ook hebben voeren we woningontruimingen uit. We doen alles dat nodig is om de woning bezemschoon en op de afgesproken tijd op te leveren. We denken graag met u mee en gaan serieus met uw wensen om . Bovendien ontvangt u van BT Woningontruiming de gratis Opleverings-GARANTIE hetgeen inhoudt dat de Woningbouwvereniging het appartement of de huurwoning voor 100% accepteert nadat wij ons werk hebben gedaan.

WAAROM ZOU JE VOOR BT WONINGONTRUIMING KIEZEN

Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij BT Woningontruiming heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij BT Woningontruiming betaald u niet voor service, service krijgt u van ons. 

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons CONTACTFORMULIER. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 06 34 77 7 99 7 of stuur een email naar info@btwoningontruiming.nl

E-mailen
Bellen
Map
Instagram