Onze werkwijze is als volgt.
Of het nu om een woningontruiming, oplevering, verhuizing of een andere klus gaat, dan maken we het liefst een vrijblijvende afspraak in de desbetreffende woning. Hier kunnen we  de werkzaamheden bekijken en uw wensen doorspreken. Aan de hand hiervan kunnen we een prijsberekening maken. U krijgt direct een prijs en als u akkoord gaat sturen we  een offerte en vervolgens wordt een datum geprikt wanneer de werkzaamheden plaats gaan vinden.

STAPPEN:

1. Contact met ons opnemen
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds, op 06-34 777 997. Als u een richtbedrag wilt weten, dan hebben we wel wat extra informatie nodig. Op basis van uw informatie kunnen we u een grove prijsschatting geven. We hebben immers 5 jaar ervaring in de branche.

2. Bezichtiging van de woning en bespreken van de werkzaamheden
Voor de scherpste offerte is het noodzakelijk om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Wij komen langs op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
U hoort dan direct van ons een vaste prijs. Want u betaalt bij ons nooit “meerkosten” achteraf.

3. U ontvangt van ons de offerte
Na de bezichtigingsafspraak ontvangt u de offerte. Deze is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

4. Akkoord geven op de offerte
Als de offerte akkoord is, dan worden in goed overleg met u de werkzaamheden ingepland. Door onze uiterst flexibele planning kunnen we meestal gelijk binnen.

5. Discrete uitvoering van de werkzaamheden
Wij werken niet met containers op straat waar “het leven” van uw dierbaar overleden familielid in gegooid wordt terwijl de hele buurt “meekijkt”. Wij pakken alles netjes in zoals een verhuisbedrijf en voeren dat keurig af in blanco vrachtauto’s.

6. Een goede plaats zoeken voor uw inboedel
Wij schenken alles wat nog herbruikbaar is aan Het Goede Doel. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, keuken-inventaris etc. Dus; wat niet naar de stort hoeft krijgt een mooi tweede leven!

Heeft u vragen of kunnen wij u van dienst zijn, neem dan contact op per telefoon (06-34 777 997)
of per e-mail (info@btwoningontruiming.nl).
Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar; óók ‘s avonds en in het weekeinde.

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram