Ontruiming van Huurwoningen, Koopwoningen, Appartementen, Bergingen, Garages, Zolders, Faillissement ontruiming, Senioren Verhuizingen, kleine herstel klusjes enz. Omdat we ook een Kringloopwinkel hebben zijn we soms tot 70% GOEDKOPER dan de concurrent. Dus word geen dief van uw eigen portemonnee, neem gerust contact op!

Woningontruiming - Boedelontruiming - Spoedontruiming - Seniorenverhuizing
BT Woningontruiming is gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken en opleveren van woningen, appartementen en zorgkamers. Daarbij leveren wij uw woning op afspraak. Ik begeleid ook senioren met het verhuizen van een grote woning naar een kleinere woning. Ik spreek met u af in de desbetreffende woning om uw wensen en werkzaamheden door te nemen. Tijdens ons gesprek kan ik u direct een scherpe prijs aanbieden. Bij een ontruiming is dit afhankelijk van de waarde van de achtergebleven inboedel.

BT Woningontruiming
Wij zijn ontstaan uit onze liefde voor het milieu en ook omdat we andere mensen heel graag helpen. Dit is onze manier om een steentje bij te dragen aan het milieu door spullen een tweede leven te geven of ze op een milieu vriendelijke manier te recyclen en tegelijk tijd mensen de zorg uit handen te nemen. Door tijd gebrek, geen zin hebben of onder bepaald omstandigheden kan ontruimen behoorlijk tegen zitten, daar zijn we voor. BT Woningontruiming staat voor uw klaar. Iedereen heeft zijn ding waar hij goed in is, en ontruimen is ons ding. We doen het uit liefde en met PASSIE.

BT Woningontruiming is een ervaren speler in de ontruimingsmarkt. We zijn enthousiast, gedreven en vooral goedkoop. Omdat we een Kringloopwinkel ook hebben waar we de spullen door laten stromen zijn we veel goedkoper dan andere woningontruimers. In sommige gevallen zijn we soms 70% goedkoper dus wordt geen dief van u eigen portemonnee en neem gerust contact op en we komen vrijblijvend langs. In getallen zijn we meestal tussen 500 euro tot 1200 euro goedkoper dan de concurrent. Bijvoorbeeld vragen we meestal tussen 500 euro en 750 euro voor de ontruiming van een normaal rijtjes woning maar de concurrenten vragen meestal tussen 1200 euro en 2000 euro. Dus graag meerdere offertes aanvragen.

Neem gelijk contact met ons op
Wij komen vrijblijvend bij u langs en maken een passende offerte. We plannen samen met u de datum van de ontruiming, of als er spoed geboden is beginnen wij indien mogelijk direct met de ontruiming. Desgewenst nemen wij contact op met de verhuurder om een en ander af te stemmen. Contact.


Ons Werkgebied
Onze thuis basis is Heerenveen vanuit hier zijn we  werkzaam in de drie noordelijke provincie FRIESLAND, GRONINGEN en DRENTHE. Als het nodig is kunnen we ook werkzaamheden verrichten hier buiten:
Woningontruiming Heerenveen, Woningontruiming Wolvega, Woningontruiming Drachten, Woningontruiming Gorredijk (Woningontruiming Gemeente Opsterland), Woningontruiming Friesland, Woningontruiming Groningen, Woningontruiming Joure Woningontruiming Gemeente De Friese Marren) en Woningontruiming Leeuwarden

Waarom zou je voor ons kiezen?
Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij BT Woningontruiming heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij BT Woningontruiming betaald u niet voor service, service krijgt u van ons.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons CONTACT. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 06 34 77 7 99 7

E-mailen
Bellen
Map
Instagram