Woningontruiming
BT Woningontruiming kan een woning geheel of gedeeltelijk ontruimen. Een woning ontruimen na overlijden is een emotionele klus en soms tijdgebonden. Sommige woningbouwverenigingen willen de woning ontruimd zien binnen 7 dagen. Nadat u zelf de inboedel heeft gesorteerd blijft er nog veel werk over. Zo dient de woning bezemschoon te worden opgeleverd; gordijnrails verwijderd, gaatjes gevuld en de vloerbedekking moet eruit gehaald worden, en afgevoerd. Werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. 

BT Woningontruiming ruimt de gehele inboedel op, zorgt dat de meubels en andere huisraad een tweede leven krijgt. Het huis wordt bezemschoon en leeg opgeleverd aan de woningstichting. Bovendien ontvangt u van BT Woningontruiming onze gratis Opleverings-GARANTIE hetgeen inhoudt dat de Woningbouwvereniging het appartement of de huurwoning voor 100% accepteert nadat wij ons werk hebben gedaan.

BT Woningontruiming zorgt voor het snel, efficiënt en voordelig leegruimen van zowel huurwoningen als (eigen-) koopwoningen, flats, appartementen, verzorgingsappartementen en in- en aanleunwoningen bij zorgcentra enz. BT Woningontruiming levert bezemschoon op. Dat betekent dat wij óók het verwijderen en afvoeren van o.a. vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, vitrages, lamellen, luxaflex etc. voor u verzorgen. Het leegruimen van een woning na het overlijden van uw alleenwonend familielid of na overplaatsing naar een verzorgingshuis of seniorencomplex laat u het liefst door een professioneel bedrijf met ervaring en het juiste gevoel voor discretie doen.  Bel of mail ons voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte; 06 34 777 99 7 of info@btwoningontruiming.nl  Of via het contactformulier Contact

Boedelontruiming
Naast een woning ontruimen verzorgen we ook boedelontruimingen. Bij een boedelontruiming verwijderen wij alle inboedel uit de woning en de woning wordt bezemschoon geleverd. Dat betekent het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, gordijnrails, zonwering en vitrage. En desgewenst het vullen van gaatjes in muren en plafonds. Hiertoe maken wij vooraf een offerte en spreken doorgaans vlot een datum af waarop wij onze werkzaamheden gaan verrichten. Daarmee bent u en uw familie niet alleen van een vervelend karwei maar ook van een grote zorg af. Immers; de ouderlijke woning of het huis van uw overleden vader of moeder moet leeg worden opgeleverd. Ofwel voor de woningbouwstichting ofwel omdat de nabestaanden de woning willen verkopen.

WAAROM ZOU JE VOOR BT WONINGONTRUIMING KIEZEN
Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij BT Woningontruiming heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij BT Woningontruiming betaald u niet voor service, service krijgt u van ons.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons CONTACT. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 06 34 77 7 99 7

Garage - Zolder - Berging Ontruiming
Het opruimen van zolders, garages en bergingen zit ook in ons taken pakket.

 

 

 

 

 


Ontruiming van Hennepplantages, Ontruiming van Wietplantages, Woningherstel bij wietplantage
BT WoningOntruiming is ook gespecialiseerd is het ontruimen van illegale hennepkwekerijen/Wietplantages in uw onderverhuurde woning. Het kan gaan om een woning, bedrijfspand, fabriekshal of zolder. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. Daar zit u dan met een zwaar vervuild en beschadigd pand. Meestal is het pand behoorlijk beschadigd en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen zijn achtergelaten en vaak ook nog boobytraps aanwezig zijn ontstaat een gevaarlijk situatie.

Door onze jarenlange ervaring met het ontruimen van dergelijke wietplantages kunnen wij op een veilige en zorgvuldige manier uw pand ontruimen en uiteraard gaan wij hierbij uiterst discreet te werk.

Nadat de politie een inval in uw pand heeft gedaan en de planten heeft verwijderd, kunnen wij starten met onze werkzaamheden. Hoe gaan wij te werk?

  • BT Woningontruiming koppelt alle apparatuur en installaties af, ontmantelen deze en brengen ze terug in de oorspronkelijke staat. Onze medewerkers beschikken over een gedegen kennis van technische en elektrotechnische installaties;
  • BT Woningontruiming zorgt voor het veilig en milieuvriendelijk afvoeren van de chemicaliën, de aarde en ander (schadelijk) afval;
  • BT Woningontruiming demonteert en ontmantel de lampen, afzuiging, koolstoffilters en alle overige aanwezige apparatuur;
  • BT Woningontruiming herstel eventuele waterschade, ontstaan door de beregeningsinstallatie;
  • BT Woningontruiming demonteert en verwijdert de elektrische installaties op een veilige manier;
  • BT Woningontruiming voer alle benodigde herstelwerkzaamheden aan de betreffende ruimtes uit;
  • BT Woningontruiming zorgt eventueel dat alle gaten gedicht worden en voorzien we de ruimte(s) van een nieuwe lik verf, zodat de woning volledig verhuur- of verkoopklaar is.

Bijgaand zijn een paar foto’s van de ontruiming van een illegale hennepkwekerij in Groningen. Het was een koopwoning, de eigenaar was dolblij met ons!

E-mailen
Bellen
Map
Instagram