Ontruiming van Hennepplantages, Ontruiming van Wietplantages, Woningherstel bij wietplantage

 

BT WoningOntruiming is ook gespecialiseerd is het ontruimen van illegale hennepkwekerijen/Wietplantages in uw onderverhuurde woning. Het kan gaan om een woning, bedrijfspand, fabriekshal of zolder. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. Daar zit u dan met een zwaar vervuild en beschadigd pand. Meestal is het pand behoorlijk beschadigd en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen zijn achtergelaten en vaak ook nog boobytraps aanwezig zijn ontstaat een gevaarlijk situatie.

Door onze jarenlange ervaring met het ontruimen van dergelijke wietplantages kunnen wij op een veilige en zorgvuldige manier uw pand ontruimen en uiteraard gaan wij hierbij uiterst discreet te werk.

Nadat de politie een inval in uw pand heeft gedaan en de planten heeft verwijderd, kunnen wij starten met onze werkzaamheden. Hoe gaan wij te werk?

  • BT Woningontruiming koppelt alle apparatuur en installaties af, ontmantelen deze en brengen ze terug in de oorspronkelijke staat. Onze medewerkers beschikken over een gedegen kennis van technische en elektrotechnische installaties;
  • BT Woningontruiming zorgt voor het veilig en milieuvriendelijk afvoeren van de chemicaliën, de aarde en ander (schadelijk) afval;
  • BT Woningontruiming demonteert en ontmantel de lampen, afzuiging, koolstoffilters en alle overige aanwezige apparatuur;
  • BT Woningontruiming herstel eventuele waterschade, ontstaan door de beregeningsinstallatie;
  • BT Woningontruiming demonteert en verwijdert de elektrische installaties op een veilige manier;
  • BT Woningontruiming voer alle benodigde herstelwerkzaamheden aan de betreffende ruimtes uit;
  • BT Woningontruiming zorgt eventueel dat alle gaten gedicht worden en voorzien we de ruimte(s) van een nieuwe lik verf, zodat de woning volledig verhuur- of verkoopklaar is.

Bijgaand zijn een paar foto’s van de ontruiming van een illegale hennepkwekerij in Groningen. Het was een koopwoning, the eigenaar was dolblij met ons.

 

Contact

 

 Direct meer weten over ons diensten? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 06 347 77 997dus óók ’s avonds en in het weekend.

Liever contact per e-mail?
Dat kan via: info@btwoningontruiming.nl

E-mailen
Bellen
Map
Instagram